De Noordermarkt

noorderVoor mij een maandagse korst;)

Hou je van tweedehands, vintage en gezelligheid. Dan moet jij op de Noordermarkt zijn. De Noordermarkt is elke maandag open van 09:00 tot 14:00. Het is een markt waar tegelijkertijd een lappenmarkt plaatsvindt.

Je moet wel een echte snuffelaar zijn want bij veel kranen ligt alles op grote hopen of op een lange tafel met te veel om te zien. Wees ook niet ongeduldig, het is vaak druk maar laat het je niet weer houden om door te lopen, misschien mis je dan net je grote vangst. Dat zou zonde zijn!

Verder zitten er om de markt heen leuke en hippe cafeetjes en gezellige eetgelegenheden. Vooral de Winkel, mijn vaste prik als ik in de buurt ben. Heerlijke verse appeltaart met een munt thee! Als ik middag wil eten, ga ik altijd naar de Finch, een gezellig en klein cafeetje. Of haal ik lekker een vette loempia op de markt.

Helaas ben ik er niet meer te vinden, ik loop voor de komende half jaar 5 dagen in de week stage! Dus helaas pindakaas (voor mij dan) Maar voor jou:

Neem lekker een vriendin of moeder mee en ga struinen op maandag morgen op de Noordermarkt!

Noordermarkt
Noordermarkt 43
Amsterdam
020-6230223

Meer info op noordermarkt.nl

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s