Flavourites Live

Gisteren was de grand opening van flavourites live!

Gisteren was ik samen met 4 collega’s naar de opening van de leukste webshop, Flavourites. Voor het eerst kwam de virtuele shopwereld van Flavourites tot leven! Meer dan 140 kramen met fashion, interieur, kinder- kleren en speelgoed en veel leuke give-aways. Verder waren er veel wedstrijden te winnen, zoals een Nintendo DS of een Converse zitzak en leuke aanbiedingen, allemaal speciaal voor de beurs.

Zelf vond ik het te veel kinderen en waren er toch veel kramen die niet veel hadden qua spullen en doorverwezen naar hun website. Maar dat vond ik juist niet de bedoeling. Ik wilde op dat moment kennis maken met het merk en niet thuis nog eens naar de website! Verder vond ik het geslaagd en is het een aanrader om heen te gaan! Kleurvol, gezellig, knus en lekkere hapjes. Ga heen om je te laten inspireren en om leuke cadeautjes te kopen.

Vanaf vandaag is Flavourites Live 3 dagen te bezoeken in het World Fashion Center in Amsterdam.

Voor meer info: Flavourites.nl


Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s