Toegelaten bij Artemis♥

BLACK_inspiration-grace-coddington-white

Well how about that! Next Year Artemis!!!!
Had mijn toelating op woensdag 17 februari!
Ik moest 2 opdrachten doen:
1: Collage 1 : maak een collage, waarin je laat zien welke contrasten en ontwikkelingen jij in de wereld signaleert, waarvan je denkt dat ze in de toekomst van invloed zullen zijn op trends.
Collage 2 : maak een collage, waarin je laat zien op welke manier die ontwikkelingen van invloed zullen zijn op de mode, interieur of media in het jaar 2015.

2: Terplekken een teken opdracht. Ik moest twee stillevens tekenen, het moesten contrasten zijn! Dus ik moest en een voorwerp kiezen die ik in mijn tekening wilde gebruiken en een contrast kiezen: ik had man vrouw en had twee voorwerpen voor de vrouwen tekeningen: een vaas en bij de mannen tekeningen een hoed.

Het was wel vervelend dat ik echt niet wist waar ik aan toe was en of ik zou worden aangenomen. Gelukkig kreeg ik vrijdag al mijn bevestiging dat ik ben aangenomen! Joepie!!!

Advertisement

5 thoughts on “Toegelaten bij Artemis♥

 1. Hey,

  ik moet volgende week toelating doen, nou vroeg ik me af wat je allemaal hebt meegenomen. ik moet bijvoorbeeld een collage maken van nu en 2015, een trendanalyse 2015 en 10 schetsen.

  Heb jij nou bijvoorbeeld iets extra’s meegenomen van wat je al had gemaakt en zijn ze heel streng? Welke vragen kan ik verwachten? Zou ik een foto van je kunnen krijgen van je collages.

  En de trendanalyse van 2015 moet dat een collage zijn of mag dat ook een powerpoint presentatie zijn?

  Ik hoop dat je me even kan mailen hierover..

  alvast heel er bedankt! Wish me luck!

  • Hoi!
   Wat leuk dat toelating ga doen! Ik moest 2 collages maken en ter plekke 2 tekeningen maken. Ik heb alleen een inspiratieboek meegenomen waar ik beelden in bewaar wat mij interesseert. Ze vragen wel goeie vragen dus wees voorbereid op alle vragen. Dit is per persoon anders dus kan daar geen specifiek antwoord op geven.
   Je moet collages maken geen powerpoint omdat daar geen gelegenheid voor is om deze te presenteren, je komt in een klaslokaal waar je je spullen moet uitstallen en moet presenteren. Dus heb een goed verhaal wat aansluit bij je collages want dat is heel belangrijk!

   Good Luck!!!

 2. bellaa , echt goed dat je bent aangenomen!
  ik heb 25 april toelating en bezig met me toelatingsopdracht die is precies hetzelfde als die van jou alleen voor 2016. Ik vraag me af of jij advies hebt voor mij en goede sites kent enzo? Ik ben best wel bang en weet niet wat me te verwachten staat precies en hoe ik me collages moet maken of doen …

  Fijne avond! Groetjes Sabrina

  • Hoi sabrina,
   Ja ben alweer bijna klaar.
   Wat leuk dat je oook naar Artemis ga, de toelasting is heel erg gericht op jouw ontwikkeling in de maatschappelijke ontwikkelingen en om hierin trends te ontwikkelen. Kijk naar wat er gaande is en speel daar op in. Wat gaat er volgends jou in 2016 plaats vinden? Ga rond struinen op internet, op blogs en in tijdschriften (hier vragen ze ook naar). Maak je collages op A2, kan je meer laten zien en dan kan je een goeie indruk maken, ze willen ook dat je daar terplekken wat gaat tekenen dus wees daar ook op voorbereid, dit wordt tussen het gesprek gedaan (je hebt tijd zat dus don’t worry!)
   groetjes isabelle

 3. Hooi! Ik ga ook een toelating doen, en ik ben echt heel zenuwachtig. Maar door dit te lezen wel al minder 🙂
  Ik vroeg me af of je voor die stilleven opdracht zelf mag kiezen wat voor materiaal je wilt gebruiken en of je perse tekentechnieken moet gebruiken. Mag je bijvoorbeeld ook collage techniek gebruiken in je tekening?
  Oh en de schetsen die je zelf hebt gemaakt moeten die iets te maken hebben met mode, media, interieur of foodstyling?
  En wat bedoel je met een inspiratieboek?
  Alvast heel erg bedankt!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s