Sweet Thuesday

♥♥♥♥♥♥I’m Loving spring! ♥♥♥♥♥♥

The smell when I walk out of the house, the bird and trees. That it’s longer light!
I can’t wait until I can sit in the park with a picknick basket.
The holl day in the park, love those days!
Spring makes me happier!


Advertisement

2 thoughts on “Sweet Thuesday

 1. Hi Isabella,

  Ik was aan het googlen naar art nouveau, en om een gekke redenen kwam ik op jouw blog uit. Nieuwsgierig naar de beelden ging ik even kijken, en wat super fantastisch is dat we voor veeeeel dezelfde beelden een passie delen haha. Heel apart om dat zo tegen te komen van iemand die je niet kent. Uhm.. ja dat wilde ik eigelijk tegen je zeggen. Leuk! Ga vooral door met je blog,super goed! Ik hou zelf geen blog ofzo bij, binnenkort word mijn website gelanceerd,dat wel. Nou misschien tot later! Doei , groetjes Amanda

  • Wat leuk om te horen dat jij dezelfde beelden interessant vind! En dat jij mijn blog leuk vind:)
   Ik ben benieuwd naar jouw website dus als hij gelanceerd is moet je maar weer reageren!

   Groetjes,

   Isabelle

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s