Fashion ft. Food

WHEN FASHION MEETS FOODthe combination between fashion and food.

Op een interessante manier gebruik maken van eten, waardoor de groente een andere betekenis krijgt. De manier waarop het gepresenteerd is, zal de klant / bezoeker interesseren waardoor zij blijven kijken.De groente gecombineerd met fashion worden kunst objecten. Objecten waar naar gekeken moet worden. En door gebruik te maken van één kleur groente worden de foto’s één geheel. Er zal ook één style aangehouden worden, voor zowel de menu kaart, billboard en visitekaartje wordt dezelfde vormgeving aangehouden. Ook op de modeshow zal deze vormgeving terug komen. (dutch) BillboardBusiness cardMenu

All made by Isabelle van Groeningen

Advertisement

One thought on “Fashion ft. Food

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s