Photoshoot for Melkstore.com

I was asked if I would like to “model” for a jewelry webshop, here is the result:

Melanie Krul (aka MELK) has her own webshop where she sells jewelry, accessoires and unique items. It’s a cute webshop with lovley items you would like to have in your collection for an affordable piece.

Advertisement

2 thoughts on “Photoshoot for Melkstore.com

 1. Ziet er goed uit!
  Ik volg je blog en ik doe nu mijn laatste jaar mediastyling!
  Jij hebt altijd van die mooie afbeeldingen in je werk, vooral je prognose ‘dollhouse’ vind ik echt super vet!

  Heb jij tips voor website’s waar jij je afbeeldingen vanaf haalde?
  Ik hoop dat je me hiermee kan helpen!

  Alvast bedankt!!

  x Sharon

  • Hoi Sharon,
   Thnks voor je berichtje! Leuk dat je ook bezig bent met Artemis!
   Wat ik vooral doe is zoeken via Tumblr’s en via deze blogs vind ik weer nieuwe, of op trendwebsites. Deze zijn makkelijk te vinden via google. What ook handig is om aan te maken zijn accounts voor Pinterest en weheartit.

   Succes!
   Isabelle

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s